Αρχική Υπηρεσίες Αίτηση Παροχών Κως Μαρίνα Επικοινωνία  English / Αγγλικά
 
Προετοιμασία του σκάφους για ανέλκυση
Ανέλκυση σκάφους
Yacht been lifted out of the water
 Η Μαρίνα της Κω

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Μαρίνας είναι ότι η Kos Marine Yacht Service, βρίσκεται στην επισκευαστική ζώνη της Μαρίνας και έτσι δεν χρειάζεται να πάτε σε άλλη τοποθεσία.

Η Μαρίνα της Κω διοικείτε από την ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕ (η οποία εταιρεία ανήκει στον Δήμο της Κω) από το 1999. Οκτώ εκατομμύρια Ευρώ επενδύθηκαν για να γίνει η μαρίνα της Κω η καλύτερη στην Ελλάδα και η πρώτη μαρίνα στο Ελληνικό Αιγαίο.

Η Μαρίνα είναι τοποθετημένη ένα μίλι NA από το παλιό λιμάνι (36° 53' Β 27° 18' Α) και παρέχει 250 αγκυροβόλια με σχοινί πρόσδεσης, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από 220 & 380 V, 16 έως 125 Amps, παροχή τηλεφώνου, δωρυφορική τηλεόραση καθώς και ασύρματη υπηρεσία διαδικτύου (Ιντερνέτ).

Η εγκαταστάσεις επιτηρούνται σε εικοσιτετράωρη βάση από ιδιωτική φρουρά ασφάλειας και όλη η Μαρίνα ελέγχεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Όλες οι αποβάθρες είναι εξοπλισμένες με σταθμούς πυρόσβεσης με πυροσβεστήρες, συστήματα συναγερμού καθώς και μάνικες πυρκαγιάς με κυκλώματα γλυκού και θαλάσσιου νερού. Όλες οι αποβάθρες είναι επίσης εξοπλισμένες με σταθμούς έκτακτης ανάγκης με σημαντήρες, σανίδες σωτηρίας, τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και σκάλες διάσωσης.

Η μαρίνα της Κω έχει ποικίλες διαθέσιμες υπηρεσίες όπως πιλότους με ταχύπλοα για ευκολία στην προσάραξη, WC - ντους, καροτσάκια, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, αντλία υφάλων, αντλία λυμάτων, διάθεση πετρελαιοειδών αποβλήτων, καλάθια απορριμάτων και σταθμό καυσίμων.

Στο κτήριο διοίκησης και υποδοχής, μπορείτε να βρείτε το κέντρου πληροφοριών, αίθουσα συνεδριάσεων και να ενημερωθείτε για τις καιρικές συνθήκες. ATMs, η αποθήκευση αποσκευών και ταχυδρομικές υπηρεσίες είναι επίσης διαθέσιμες.

 
Powered by bluenet